Talasemia adalah kecacatan genetik yang paling biasa didapati, dengan kira-kira 250 juta orang, 4.5 peratus daripada penduduk dunia adalah pengidap yang menghadapi ancaman maut. Pada 2010, Malaysia merekodkan 4,768 orang pesakit talasemia yang memerlukan pemindahan darah yang kerap. Manakala 5% daripada penduduknya adalah pembawa.

WE ARE STM

BannerFans.com

DERMAWAN


Kepada mereka yang dermawan dan ingin melakukan kerja amal kepada Hospital Ampang dan pesakit-pesakitnya, diminta menghubungiSukarelawan Hospital Ampang (PESUHA)
Jabatan Kerja Sosial Perubatan,
Hospital Ampang, Jalan Mewah Utara,
Pandan Mewah, Ampang,
68000 Ampang, Selangor

03-4289 6394


KAMI DI SAHABAT THALASSAEMIA MALAYSIA(STM) MENGALU-ALUKAN ANDA UNTUK MEMBERI SUMBANGAN DARI SEGI FIKIRAN, PANDANGAN, KOMEN, KRITIKAN DAN CADANGAN

SAHABAT THALASSAEMIA MALAYSIA(STM) ATAU WAKILNYA TIDAK SEKALI-KALI MEMINTA DAN MENERIMA SEGALA BENTUK SUMBANGAN ATAU BANTUAN BERBENTUK KEWANGAN ATAU BARANGAN.

ANDA DIMINTA UNTUK MEMBUAT PENYELIDIKAN DAN SIASATAN RASMI DIATAS APA JUA SUMBANGAN YANG ANDA INGIN BERIKAN TERHADAP BADAN-BADAN KEBAJIKAN ATAU YANG SEUMPAMANYA.


ANDA JUGA DINASIHATKAN AGAR MEMBERI SUMBANGAN ATAS NAMA BADAN KEBAJIKAN YANG BERDAFTAR SAHAJA DAN TIDAK SESEKALI DI ATAS NAMA PERSEORANGAN.
    

0 comments:

Komen & Maklumbalas Anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...